Ha arribat el moment de prendre una decisió. El que hem après està cada dia més obsolet perquè el present i el futur proper és molt incert i complexe. Mai en la nostra història havíem tingut canvis socials i tecnològics que es succeeixen a aquesta velocitat de vertigen. I amb tot això, l’ésser humà no pot evolucionar a aquest ritme sense que la seva salut, el benestar i la creativitat se’n vegin ressentits.


Des de l’Institut del Silenci hem creat un esdeveniment molt especial, dirigit a potenciar i desenvolupar la nostra creativitat i el benestar necessaris per fer front a les exigències que aquest futur proper ens depara.


MIND BLOWING és un espai de calma i benestar a la Natura durant tres dies, amb dos cracks del desenvolupament personal i la creativitat: l’Andrés Pascual i l’Ecequiel Barricart, també escriptors, que conjuntament han escrit L’OS EL TIGRE I EL DRAC. Ha estat traduït a nombrosos idiomes, premi Urano 2017, i èxit de vendes a diferents països d’Europa.


Podràs estar tres dies convivint amb aquests cracks, amb qui compartiràs els seus tallers i xerrades, els àpats i les estones d’esbarjo en una magnífica i bonica casa rural a l’Alt Empordà, envoltat de Natura i tranquil·litat.


A més a més, es realitzaran tallers de mindfulness enfocats a millorar l’atenció, concert de benestar, banys de bosc i mindful eating, impartits per Jordi Reixach i Edgar Tarrés, de l’Institut del Silenci.


Què aconseguiràs si t’apuntes a aquest esdeveniment:


  • Potenciar la teva creativitat, i per tant poder adaptar-te millor a les circumstàncies del moment.
  • Aprendre a utilitzar la incertesa com a oportunitat, fet que t’ajudarà a sentir-te millor.
  • Adquirir eines de benestar, que milloraran la teva eficiència i productivitat.
  • Desenvolupar el teu potencial creador i posar-lo al servei dels teus projectes i de la teva vida.
  • Motivació per emprendre o fer créixer qualsevol aspecte de la teva vida professional o personal.
  • Conèixer altres professionals amb les mateixes inquietuds i possibles col.laboradors.
  • I com no, trobar moments de calma i descans, que bé mereixes, per poder estar amb tu amb molta qualitat.


L’Andrés Pascual és escriptor Best Seller, conferenciant i Director del Master de Chief Happiness Officer de la UNIR. Ha venut més de mig mil·lió de llibres, que molts d’ells s’han traduït a més de dotze idiomes. 


L’Ecequiel Barricart és el Director Creatiu de YOUMedia, especialitzats en comunicació, branding i creativitat de Navarra. Ha escrit tres llibres sobre branding i creativitat, del que destaquem THINK PUNK, traduït també a cinc idiomes. Imparteix conferències i cursos al llarg de l’estat.


Si tens ganes de dedicar-te temps de qualitat, de potenciar tot el que tens dins teu, d’aprendre eines i tècniques que t’aportaran salut i creativitat útils per a la teva vida personal i professional, de conèixer gent interessant i, com no, passar tres dies que no oblidaràs mai més, ara és el moment d’inscriure’t. Per fer-ho, és molt senzill: escriu un correu a sshh@institutdelsilenci.com o contacta amb nosaltres a través del contacte d'aquest web.


Preus a partir de 900€, que inclou:


  • Tallers i Xerrades durant tres dies de l'Ecequiel Barricart i l'Andrés Pascual.
  • Tallers de Jordi Reixach i Edgar Tarrés, amb la metodologia THE KONE de l’Institut del Silenci.
  • Pensió completa a Can Gat Vell Rural, a l’Alt Empordà.


No et perdis aquesta experiència única i tant motivadora!